Bestellen in 4 stappen 

 1. Voeg een artikel toe aan het winkelwagentje.
 2. Vul de gegevens in en controleer de bestelling. 
 3. Bevestig de bestelling en reken deze af. Afrekenen kan middels IDEAL betaling. Binnen 5 minuten na de bestelling, ontvang je een bevestigingsmail. 
 4. Na het bevestigen van de bestelling is het niet meer mogelijk om de bestelling op de website te wijzigen. Mocht je je vergist hebben, stuur dan per omgaande een mail naar informatie.emotion@gmail.com met de mededeling dat je de bestelling wilt wijzigen. 

 

Levering 

 1. Tijdens het bestelproces kan gekozen worden tussen ophalen in Maassluis of bezorgen. 

Ophalen 

 1.  Indien je het product wilt ophalen in Maassluis wordt contact met je opgenomen om een dag en tijdstip af te spreken. Afhalen is mogelijk op een afgesproken tijdstip op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Bezorgen en levertijd 

 1. Voor bezorgen maakt E-Motion gebruik van PostNL. De bezorgkosten bedragen Euro 1,95 voor een bestelling tot Euro 35,00. Boven de 35,00 worden geen bestelkosten in rekening gebracht.
 2. Bestellingen tot 17:00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Bestellingen na 17:00 uur worden de eerstvolgende dag verstuurd. 
 3. Het product wordt opgestuurd naar het tijdens het bestelproces opgegeven adres. 

 

Klachten

 1. Voor klachten kun je gebruik maken van het contact formulier. Dit is te vinden op de contactpagina.
 2. Voor herroepingen kun je gebruik maken van het herroepingsformulier. Dit is te vinden onderaan de pagina van de algemene voorwaarden.